Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010) |
Assignatures |
BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | BASES TECNOLÒGIQUES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL | Codi | 20214108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
BLOC 1. (Francesca Fort) LLIÇÓ 1 PRODUCCIÓ ANIMAL O ZOOTÈCNIA LLIÇÓ 2 LA REPRODUCCIÓ LLIÇÓ 3 L’ALIMENTACIÓ LLIÇÓ 4 CREIXEMENT I DESENVOLUPAMENT ANIMAL LLIÇÓ 5 SANITAT ANIMAL |
1.1. DEFINICIÓ 1.2. HISTÒRIA DE LA PRODUCCIÓN ANIMAL O ZOOTÈCNIA 1.3. DISCIPLINES RELACIONADES 1.4. BASES DE LA PRODUCCIÓ ANIMAL 2.1. CARACTERÍSTIQUES REPRODUCTIVES 2.2. ESTRATÈGIES REPRODUCTIVES 2.3. MILLORA GENÈTICA 3.1. L’APARELL DIGESTIU 3.2. CLASSIFICACIÓ DELS ALIMENTS 3.3. LA MILLOR DIETA 4.1. CREIXEMENT COMPENSATORI 4.2. FACTORS QUE AFECTEN AL CREIXEMENT 5.1. FACTORS CAUSANTS DE MALALTIES 5.2. PREVENCIÓ I TRACTAMENT |
BLOC 2 (Miriam Lampreave) TEMA 1.1. Sistemes de producció animal TEMA 1.2. Qualitat de la carn TEMA 1.3. Traçabilitat de la carn. Fraus TEMA 2.1. Generalitats instal·lacions ramaderes TEMA 2.2. Generalitats instal·lacions ramaderes: materials de construcció i condicions ambientals TEMA 3.1. Legalització d’explotacions ramaderes TEMA 3.2. Explotacions ramaderes segons la normativa actual TEMA 4.1. Ramaderia ecològica TEMA 4.2. Normes tècniques i interpretatives PAE ramaderia TEMA 5. Producció industrial de la carn TEMA 6. Directrius maneig i transport bestiar TEMA 7. Biosseguretat a les granges |