2019_20
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  RESTAURACIÓ COL·LECTIVA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A14
A19
A38
18 18 36
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A19
A25
12 24 36
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A14
A19
A38
A39
2 0 2
Proves pràctiques
A19
A25
3 0 3
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat