Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010) |
Assignatures |
TREBALL DE FI DE GRAU |
Procediments de selecció i assignació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | TREBALL DE FI DE GRAU | Codi | 14224301 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Treball fi de grau | Quart | 2Q |
Procediments |
El procediment per escollir el treball pràctic per part de l'estudiant es realitzarà en dues fases: Primera fase Acord entre el tutor del treball pràctic i l'alumne/s (veure document en la web de la FMCS) abans del 30 de març. http://www.fmcs.urv.cat/media/upload/arxius/serveis/sol_licitud_proposta_treball_de_fi_de_graumaster.pdf El treball pràctic es pot fer de forma individual o en grup (4 estudiants màxim). El tribunal designarà qui/quins i que part defensarà cada integrant. Veure normativa en la web de la FMCS: http://www.fmcs.urv.cat/media/upload/arxius/Treball%20Fi%20Grau/normativa_tfg.pdf Segona fase Els alumnes que encara no tenen tutor busquen tutor i presenten la Sol·licitud de proposta de TFG/M a Secretaria abans del 30 Maig. Finalment: 1 de setembre: assignació d’ofici dels alumnes matriculats al TFG que no tenen tutor |