URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Com ha de presentar i vendre el vi, l'enòleg |
Sessió Magistral | classes teoria amb presentacions ppt i navegació per internet |
Pràctiques a laboratoris | Tast i maridatges a l'aula de tast |
Treballs | Presentacions ppt i avantprojecte turisme enològic |