URV- CIUTADANA (Grau) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | ||||
Ensenyament | Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | |||
3 | Optativa | Primer |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
- Treball Informe de pràctiques: 15% - Treball Creació de carta menú de menjar i vins: 10% - Avantprojecte de Turisme enològic: 25% |
50 | ||||
Proves orals |
|
- Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) 15% | 15 | ||||
Proves mixtes |
|
- 2 proves mixtes, parcial A i parcial B: preguntes curtes i conceptuals. 35% | 35 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
les proves mixtes i orals han de superar el 5 per fer mitjana |