|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2006_07 |
Assignatura |
INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA |
Codi |
19031205 |
Ensenyament |
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997) | |
Cicle |
1er |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
6 |
4.5 |
1.5 |
Optativa |
|
Segon
|
Modalitat i llengua d'impartició |
Veure grups activitat
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquimica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA | |
Adreça electrònica |
agusti.villarroya@urv.cat mariafrancesca.fort@urv.cat catalina.baig@urv.cat
|
Professors/es |
VILLARROYA SERAFINI, AGUSTI | FORT MARSAL, MARIA FRANCESCA | BAIG CAIMI, CATALINA |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
Donar la informació suficient que permeti als alumnes adquirir unes nocions prelimirars del món de la biología de la vinya i la viticultura. |
|