2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  PRODUCTES LÀCTICS
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) PRODUCTES LÀCTICS Codi 19031215
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 4.5 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
QUEVEDO TERRÉ, JUAN MIGUEL
Adreça electrònica juanmiguel.quevedo@urv.cat
Professors/es
QUEVEDO TERRÉ, JUAN MIGUEL
Web
Descripció general i informació rellevant L'assignatura optativa Productes làctics, de finalitat orientativa cap a l'especialització en futures activitats professionals, té com a objectiu general que l'alumne tingui una formació profunda en la indústria làctia, capaç de donar resposta a la preparació exigida pel mercat de treball, fortament marcat per la necessitat de rendibilitzar els processos productius tecnològics.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent