2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Assignatures
  CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer els processos tecnològics de la indústria agroalimentària. A22
Conèixer els fonaments de la enginyeria de processos agroalimentaris i ser capaç d'aplicar-los al càlcul d'equips i instal.lacions de procés A23
Conèixer les modificacions que sofreixen els aliments durant els processos de preparació, acondicionament, transformació i conservació. A25
Aprendre a aprendre. B1
Resoldre problemes de forma efectiva. B2
Treballar de forma autònoma amb iniciativa. B4
Treballar de forma col·laborativa. B5
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. C2
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llengua pròpia. C4