2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 19052224
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariacinta.blade@urv.cat
gemma.pujol@urv.cat
luismelchor.gallart@urv.cat
begona.muguerza@urv.cat
Professors/es
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
PUJOL PERPIÑA, GEMMA
GALLART MILLAN, LUIS MELCHOR
MUGUERZA MARQUÍNEZ, MARIA BEGOÑA
Web http://www.sre.urv.cat
Descripció general i informació rellevant Diferents tipus d'aliments, nous aliments (aliments transgènics i funcionals) i seguretat alimentaria
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent