Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19204236 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Juny, Jul., Set. |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
· MCSHANE D., RUE N.R. y LINTON R. Conceptos esenciales de seguridad e higiene de los alimentos. 4ª edición. Ed. Pearson Education, INC. Upper Saddle River, Nueva Jersey (USA). 2006 · FORSYTHE
SJ. y HAYES PR. Higiene de los alimentos. Microbiología y HACCP. 2ª edición.
Ed. Acribia. Zaragoza (España). 2002 · FORSYTHE SJ. The microbiology of safe food. 2ª edición. Ed. Wiley-Blackwell. West Sussex (UK). 2010 · LEVEAU, J.Y. Manual técnico de higiene, limpieza y desinfección. Ed. A. Madrid Vicente Ediciones. Madrid (España). 2004 |
|
Complementària | |