2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  PROTECCIÓ SANITÀRIA DE LA VINYA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
B7
C3
Realització i discussió de tasques sobre estratègies de protecció i sobre diferents organismes que causen plagues i malalties a la vinya. 15%
Proves objectives de preguntes curtes
A4
A7
Proves objectives sobre els documents treballats. 10%
Proves mixtes
A4
A7
B3
Es realitzarà una prova dels continguts teòrics de l'assignatura a final de curs 75%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Cada part avaluada ha d'obtenir una qualificació superior a 4,5, en cas contrari, l'alumne haurà de recuperar la part suspesa en segona convocatòria.

En segona convocatòria l'alumne ha de treure mínim un 5 en totes les parts per a fer mitjana del conjunt de la matèria.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.