2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A7
A8
A9
B1
B4
Informe de les pràctiques de laboratori realitzades, incloent una discussió dels resultats 10%
Proves orals
B6
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori. 10%
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
1r parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre part del temari. 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
2n parcial. Preguntes curtes i/o tipus test sobre part del temari. 20%
Proves mixtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
3r parcial. Examen final que inclourà preguntes curtes, tipus test i/o problemes sobre tot el contingut de l'assignatura. S'avaluaran els coneixements i competències adquirides al llarg del curs. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor.

Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes, mixtes i de tipus test correspondran a tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura.

Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 80% de la nota final (la nova de les pràctiques es manté)