Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA | Codi | 19214124 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
5 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||||||||
Treballs |
|
En el treball l'alumne de manera individual o en equip (aconsellable) demostrà les habilitats adquirides i la seva capacitat per a detectar i resoldre problemes. | 20% | ||||||||||
Resolució de problemes, exercicis |
|
Pràctiques a resoldre a casa. | 35% | ||||||||||
Proves mixtes |
|
Les proves mixtes constaran d'un exercici escrit i d'una part tipus test. | 45% | ||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota en 2a convocatòria es calcularà de la següent forma: 20% treball realitzat durant el curs,i 35 % problemes realitzats durant el curs i 45% examen final de segona convocatòria. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |