2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  GESTIÓ MEDIAMBIENTAL DE LA INDÚSTRIA VITIVINÍCOLA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
B8
En el treball l'alumne de manera individual o en equip (aconsellable) demostrà les habilitats adquirides i la seva capacitat per a detectar i resoldre problemes. 20%
Resolució de problemes, exercicis
A5
A8
A13
B2
B7
Pràctiques a resoldre a casa. 35%
Proves mixtes
A5
A8
A13
B2
B3
B7
B8
C2
C3
C5
Les proves mixtes constaran d'un exercici escrit i d'una part tipus test. 45%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La nota en 2a convocatòria es calcularà de la següent forma: 20% treball realitzat durant el curs,i 35 % problemes realitzats durant el curs i 45% examen final de segona convocatòria.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.