2011_12
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  EL VI COM ALIMENT
DADES IDENTIFICATIVES 2011_12
Assignatura (*) EL VI COM ALIMENT Codi 19214206
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Adreça electrònica mariajosepa.salvado@urv.cat
mariacinta.blade@urv.cat
Professors/es
SALVADÓ ROVIRA, MARIA JOSEPA
BLADÉ SEGARRA, MARIA CINTA
Web http://moodle.urv.net/
Descripció general i informació rellevant Composició del vi des del punt de vista alimentari. Compostos fenòlics. Etanol
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent