Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2013_14 |
Assignatura | CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS | Codi | 19214214 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Problemes inclosos a la proba de desnvolupament | 15 | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Informe de resultats al laboratori | 25 | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Per mitja de la prova de desenvolupament | 60 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La no assistència a les pràctiques de l'asignatura impedirà la qualificació ja sigui en primera o segona convocatòria. Al segona convocatòria s'avaluarà per mitjà d'una proba de desenvolupament que serà el 75% de la nota, continuant essent l'informe de pràctiques la resta de la nota. |