Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME | Codi | 19214215 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Debats |
|
S'avaluarà la participació als debats i fòrums proposats a classe a través del moodle. També es tindrà en compte la participació activa a l'aula. | 10% | ||||
Treballs |
|
Treball en grup d'anàlisi i descripció d'un producte enoturístic. | 30% |
||||
Proves mixtes |
|
Dues proves de contingut. Cadascuna d'una meitat del temari. | 60% |
||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La nota final es farà a través de la mitjana ponderada de cadascuna de les activitats tot i que per poder-ho fer serà imprescindible que es presentin totes i que s' assoleixi com a mínim un quatre de cadascuna. A la segona convocatòria caldrà presentar la totalitat dels exercicis i activitats demanades per aprovar a la primera convocatòria i realitzar, si cal, una prova de contingut equivalent a les de la primera convocatòria. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |