2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  VITICULTURA II
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques de camp/sortides
A3
B7
Treball individual basat en l'activitat desenvolupada en l’assignatura, consideracions a l’hora de plantar una vinya, justificació de les varietats i portaempelts escollits, de la poda i de les tècniques vitícoles a posar en pràctica durant el cicle vegetatiu. Exemples pràctics en la plantació de vinya i solucions i justificació en el treball de plantació de vinya. 30
Pràctiques a laboratoris
A3
B7
Debat i resolució de problemes plantejats en l'anàlisi de sòls 20
Proves mixtes
A3
B7
C4
Proves mixtes amb preguntes curtes i interpretació de gràfics. 50
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Per poder realitzar la mitjana entre les 3 activitats avaluables s'ha de superar la nota de 4'5/10


La segona convotatòria consisteix amb un exàmen escrit sobre tots els continguts de l'assignatura que caldrà aprovar amb 5 (la nota del treball i les pràctiques de sòls es guardaràn de la primera convocatòria si estan aprovats (5/10)

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.