Enología (2010) |
Asignaturas |
LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA |
Evaluación |
DATOS IDENTIFICATIVOS | 2011_12 |
Asignatura | LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA | Código | 19605212 | |||||
Titulación |
|
Ciclo | 2º | |||||
Descriptores | Cr.totales | Tipo | Curso | Periodo | ||||
3 | Optativa | Único anual |
Competencias | Objetivos de aprendizaje | Contenidos |
Planificación | Metodologías | Atención personalizada |
Evaluación | Fuentes de información | Recomendaciones |
descripción | Peso | ||
Sesión magistral | Grau d'assistència i participació a classe per part dels alumnes. | 25 % | |
Presentaciones/exposiciones | Presentació d'un article científic per part dels alumnes, de manera individual o en grups de 2 persones. Els alumnes també hauran de contestar a les preguntes sobre l'article escollit que s'hauran penjat prèviament en el moodle. | 35 % | |
Debates | Participació en els debats i discussions generades a classe i durant la presentació dels articles científics. | 15 % | |
Trabajos | El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliogrpafica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. | 25 % | |
Otros comentarios y segunda convocatoria | |||