2011_12
Guía docente 
Facultad de Enología
A A 
 
 
Enología (2010)
 Asignaturas
  LEVADURAS Y FERMENTACIÓN ALCOHÓLICA
   Evaluación
  descripción Peso
Sesión magistral Grau d'assistència i participació a classe per part dels alumnes. 25 %
Presentaciones/exposiciones Presentació d'un article científic per part dels alumnes, de manera individual o en grups de 2 persones. Els alumnes també hauran de contestar a les preguntes sobre l'article escollit que s'hauran penjat prèviament en el moodle. 35 %
Debates Participació en els debats i discussions generades a classe i durant la presentació dels articles científics. 15 %
Trabajos El treball de revisió bibliogràfica és un treball personal que es realitza sota la supervisió d'un tutor. Aquest treball representa un 25% de la nota de qualsevol de les assignatures impartides pel grup de Biotecnologia Enologica. Consisteix en la presentació per escrit d'una revisió bibliogrpafica del tema escollit, i d'una exposició oral de la mateixa. 25 %
 
Otros comentarios y segunda convocatoria