2018_19
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  BEGUDES FERMENTADES
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1
A2
A3
10 10 20
Presentacions / exposicions
A1
A2
A3
A9
CT3
8 16 24
Pràctiques de camp/sortides
A1
A2
4 0 4
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A1
A2
A3
A9
8 16 24
Atenció personalitzada
A9
1 0 1
 
Proves mixtes
A1
A2
A3
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat