2019_20
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Begudes Fermentades (2014)
 Assignatures
  AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA
DADES IDENTIFICATIVES 2019_20
Assignatura (*) AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA Codi 19625105
Ensenyament
Begudes Fermentades (2014)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Obligatòria Primer 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Química
Coordinador/a
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Adreça electrònica francesc.castells@urv.cat
carmenmaria.torres@urv.cat
Professors/es
CASTELLS PIQUÉ, FRANCESC
TORRES COSTA, CARMEN MARIA
Web
Descripció general i informació rellevant Introducció a les eines de sostenibilitat. Bases teòrica i pràctica d'Avaluació Ambiental i Avaluació de Cicle de Vida aplicats a aliments i begudes, amb aplicació a begudes fermentades, i especialment a vi, cava i cervesa.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent