Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2019_20 |
Assignatura | AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA | Codi | 19625105 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Sostenibilitat: conceptes i eines | |
2. Inventaris: Bases de dades | |
3. Distribució de càrregues | |
4. Anàlisi de l'impacte: Categories d'impacte, Àrees de protecció | |
5. Petjada de Carboni | |
6. Mètode de càlcul simplificat: cas d'estudi del vi | |
7. Interpretació i utilitat dels resultats: anàlisi d'incertesa. | |
8. Eines de càlcul: Exercicis pràctics i simulació amb Gabi | |
9. Desenvolupament de cas pràctic: Aplicació en l'elaboració de begudes fermentades |