Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Begudes Fermentades (2014) |
Assignatures |
PRÀCTIQUES EXTERNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 | |||||||||||||
Assignatura (*) | PRÀCTIQUES EXTERNES | Codi | 19625401 | |||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||
9 | Pràctiques Externes obligatòria | Primer | 2Q |
|||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia Enginyeria Química Química Analítica i Química Orgànica |
|||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | montserrat.mestres@urv.cat gemma.beltran@urv.cat 0 roger.plata@urv.cat jordi.demier@urv.cat |
|||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||
Web | ||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant | ||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |