2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Codi 195131103
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
13.5 Obligatòria Primer Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica
Professors/es
Web
Descripció general i informació rellevant Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent