2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  CULTURA VITIVINÍCOLA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Coneixement de les principals regions productores de vi de tot el mon, de les seves característiques productives i de les tipologies del vin produits. AC1
Coneixement de les implicacions sobre la salut del consum de vi. AC1
Coneixement de l'impacte mediambiental de l'industria vitivinícola i dels sistemes de depuració destinats a minimitzar l'impacte. AC2
AP1
AP4
AP7
BC4
Conèixer la Història de la Viticultura i Enologia. AC1
AC2
AC4
Identificar els compostos presents als vi i la seva relació amb la salut humana. AC2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC4
BC6
CC4
Coneixer les implicacions gastronòmiques del consum de vi. AC3
AC4
AP8
BC4
BC6
Coneixer les implicacions econòmiques a nivell mundial del comerç del vi i els seus derivats. AC3
AC4
AP4
AP5
AP6
AP8
BC2
BC4
BC5
BC12
Coneixer el treball d'enoleg i el seu reconeixement social i legal a l'Estat espanyols i la Unió Europea. AC1
AC2
AC4
AP2
AP4
BC2
BC3
BC6
BC7
BC8
BC16
CC5
Coneixer les principals regions vitivinícoles AC1
AC2
AC3
AC4
AP5
AP6
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC7
CC1
CC5