2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a clarificació del most. AC2
AP1
AP7
AR2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC2
BC4
BC10
BC13
CC1
CC2
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la destartarització del vi. AC2
AP1
AP7
AR2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC2
BC4
BC10
BC12
BC13
BC14
BC15
BC16
CC1
CC2
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la estabilització tartàrica i protèica del vi. AC2
AP1
AP7
AR2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC2
BC4
BC10
BC11
BC12
BC13
BC14
BC15
BC16
CC1
CC2
Aprofundir en el coneixement de les tècniques dirigides a la desmetalització del vi. AC2
AP7
AR2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC2
BC4
BC10
BC12
BC13
BC14
BC15
BC16
CC1
CC2
Aprofundir en el coneixement de les tècniques de separació líquid-solid aplicades al most i al vi. AC2
AP1
AP7
AR2
AR5
AR6
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC10
BC12
BC13
BC14
BC15
BC16
CC1
CC2
Adquirir criteris pel desenvolupament de noves tecnologies. AC2
AP1
AP7
AR1
AR2
AR3
AR4
AR5
AR6
AR7
AR8
BC1
BC2
BC3
BC4
BC5
BC6
BC7
BC9
BC10
BC11
BC12
BC13
BC14
BC15
BC16
CC1
CC2
CC4
CC5