2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  TREBALL DE FI DE MÀSTER
   Recomanacions

Assignatures que es recomana cursar simultàniament
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACIÓ DE VINS/195131209
NOVES TENDÈNCIES EN L'ANÀLISI INSTRUMENTAL DEL VI/195131210
ECOLOGÍA DE MICROORGANISMES DURANT LA FERMENTACIÓ VÍNICA; APLICACIÓ DE TÈCNIQUES MOLECULARS/195131211
COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS/195131213
SEMINARI CIENTÍFIC; NOVES TENDÈNCIES EN MICROBIOLOGIA ENOLÒGICA/195131214
EL COLOR DEL VI NEGRE/195131215

Assignatures que es recomana haver cursat prèviament
COMPOSICIÓ I EVOLUCIÓ DEL VI/195131101
BIOLOGIA DE LA VINYA/195131102
BIOQUIMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES/195131103
VITICULTURA/195131104
ENOLOGIA GENERAL/195131105
ANÀLISI I CONTROL QUÍMIC ENOLÒGIC/195131106