2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  ELABORACIÓ DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLÒGICS I MICROBIOLÒGICS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Conèixer els diferents mètodes de producció de vinagre i les accions que es poden practicar per a optimitzar el procés AC1
AC2
AR1
AR5
AR6
AR7
AR8
BC2
BC3
BC4
BC6
BC12
BC14
CC1
CC2
CC3
Aprendre les tècniques necessàries pel control microbiològic del procés d'acetificació AC1
AC2
AR2
AR5
AR6
AR7
AR8
BC2
BC4
BC6
BC7
BC12
BC14
CC1
CC2
CC3
Conèixer les tècniques moleculars per a la identificació dels microorganismes responsables del procés AC1
AC2
AR5
AR6
AR7
AR8
BC2
BC4
BC6
BC7
BC12
CC1
CC2
CC3