2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2006)
 Assignatures
  LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA
DADES IDENTIFICATIVES 2009_10
Assignatura (*) LLEVATS I FERMENTACIÓ ALCOHÒLICA Codi 195131221
Ensenyament
Enologia (2006)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa Únic anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
Adreça electrònica gemma.beltran@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
ricardo.cordero@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS
CORDERO OTERO, RICARDO ROMÁN
Web
Descripció general i informació rellevant
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent