2019_20
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ DE LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.3
A1.5
A2.2
C1.4
Formulació, anàlisi, resolució i debat d'un problema o exercici, relacionat amb la temàtica de l'assignatura.
Opcionalment i en casos concrets i degudament justifiocats, aquesta metodologia es pot derivar en treballs a corregir a l'aula o similar.
50%
Proves pràctiques
A1.1
A2.2
C1.4
Proves que inclouen activitats, problemes o casos a resoldre. L'estudiant ha de donar resposta a l'activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l'assignatura 25%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.3
A1.5
A2.2
C1.4
Proves que inclouen preguntes directes sobre un aspecte concret. L'estudiant ha de respondre de manera directa mitjançant els coneixements que té sobre la matèria. La resposta que dóna l'estudiant és breu 25%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En segona convocatòria l'assignatura s'avaluarà: 55% prova escrita de tots els continguts (recordar que la prova escrita inclou un 5% relacionat amb proves pràctiques i objectives realitzades durant el curs), 45% restant corresponent a les proves pràctiques i les proves objectives de preguntes curtes realitzades durant el curs.