2013_14
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
 Assignatures
  PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) PROCESSAMENT D'ALIMENTS PER FRED I CALOR Codi 20214115
Ensenyament
Grau d'Enginyeria Agroalimentària (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon Anual
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
mireia.giralt@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
padmaja.kamath@urv.cat
mariainmaculada.sanz@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GIRALT ESTEVE, MIREIA
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
KAMATH ., PADMAJA BALACHANDRAN
SANZ VELAZQUEZ, MARIA INMACULADA
Web
Descripció general Els estudiants desenvoluparan competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent