Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
QUÍMICA I |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | QUÍMICA I | Codi | 20234008 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Formació bàsica | Primer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | ||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | |||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | ||||||||||||
Sessió Magistral |
|
22 | 34 | 56 | ||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
11 | 16 | 27 | ||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
15 | 15 | 30 | ||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
2 | 0 | 2 | ||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
6 | 9 | 15 | ||||||||||||
Proves pràctiques |
|
4 | 6 | 10 | ||||||||||||
Proves de desenvolupament |
|
1 | 6 | 7 | ||||||||||||
Proves orals |
|
1 | 1 | 2 | ||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |