Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA | Codi | 20234102 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | |||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
Exercicis individuals o en grup | 35 | |||||||||||
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes |
|
Prova individual de algunes de les materies impartides | 30 | |||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
Proves amb preguntes i respostes breus sobre un aspecte concret. | 35 | |||||||||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21 No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura |