2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CARTOGRAFIA I TOPOGRAFIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A2.4
B4.1
Exercicis individuals o en grup 35
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A2.4
A2.5
B4.4
Prova individual de algunes de les materies impartides 30
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.4
A2.5
A2.6
A4.9
B3.2
B3.3
B4.1
B4.3
B4.4
B5.1
Proves amb preguntes i respostes breus sobre un aspecte concret. 35
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura