2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  ELECTROTÈCNIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
26 52 78
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A4.4
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
12 24 36
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A4.4
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.1
B4.4
B5.1
B5.3
20 10 30
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de tipus test
A1.1
A4.4
B4.1
B4.4
B5.3
2 2 4
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat