2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FITOTÈCNIA
   Continguts
Tema Subtema
TEMA 1. INTRODUCCIÓ A LA PRODUCCIÓ VEGETAL. Agricultura, agronomia i fitotècnia.
TEMA 2. IDENTIFICACIÓ I CARACTERITZACIÓ D'ESPÈCIES VEGETALS. a) Matèries primeres en la indústria del cereal
b) Matèries primeres en la indústria hortícola i conservera de vegetals
c) Matèries primeres en la indústria fructícola
TEMA 3. LES BASES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL, ELS SISTEMES DE PRODUCCIÓ, DE PROTECCIÓ I D'EXPLOTACIÓ. a) PRINCIPIS GENERALS. Creixement i desenvolupament vegetal
b) PRODUCCIÓ VEGETAL I. Propagació de l'material vegetal agrícola
c) PRODUCCIÓ VEGETAL II. Bases i sistemes de la producció vegetal: maneig de l'aigua, maneig de terra, fertilitzants i tècniques de fertilització, deficiències en la nutrició mineral, planificació de l'ús de l'aigua i l'adobat