2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FITOTÈCNIA
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
A4.5
A4.6
A4.8
38 55 93
Presentacions / exposicions
B1.1
B1.2
B3.3
B5.1
3 2 5
Treballs
B1.3
B4.1
B4.4
1 1 2
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A4.5
B1.5
3 3 6
Pràctiques a laboratoris
A1.2
B1.2
B4.4
B5.3
5 0 5
PBL (Problem Based Learning) / (ABP) Aprenentatge basat en problemes
A1.1
A4.8
B1.2
B3.2
B3.3
B4.4
B5.3
16 14 30
Esdeveniments científics i/o divulgatius
A1.1
3 3 6
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves mixtes
A1.1
A1.2
A4.5
A4.6
A4.8
6 0 6
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat