Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
PROTECCIÓ DE CULTIUS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | PROTECCIÓ DE CULTIUS | Codi | 20234109 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
TEMA 1. BASES CONCEPTUALS I METODOLÒGIQUES: agents nocius, etiologia i expressió de la malaltia, mostreig dels agents nocius, cicle biològic, interacció planta x patogen, epidemiologia. | |
TEMA 2. CONTROL DE MALALTIES, PLAGUES I MALES HERBES. Mesures de control, control químic i biològic. | |
TEMA 3. MALALTIES, PLAGUES I MALES HERBES: cereals, fruiters i hortícola. |