2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
1 0 1
Sessió Magistral
A1.1
B1.1
24 32 56
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
B5.3
5 5 10
Esdeveniments científics i/o divulgatius
A1.1
A1.2
A4.6
5 0 5
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves mixtes
A1.1
A1.2
A4.6
B1.1
B1.5
B4.4
B5.1
B5.3
2 0 2
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat