2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  PROTECCIÓ DE CULTIUS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A1.1
A1.2
B1.1
B5.3
Activitats diverses relacionades amb els continguts de l'assignatura al llarg del curs. 50%
Proves mixtes
A1.1
A1.2
A4.6
B1.1
B1.5
B4.4
B5.1
B5.3
Dues proves al llarg del quadrimestre que combinen preguntes de desenvolupament, preguntes objectives de preguntes curtes i/o proves objectives tipus test per avaluar els continguts teòrics de l'assignatura.
50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluació de l'assignatura

Per tal de superar l'assignatura en primera convocatòria, l'alumne haurà d'assolir una nota superior a 4,5 en cadascuna de les proves avaluables. Si no és així, l'alumne anirà a segona convocatòria, on haurà de recuperar la part suspesa.

La prova per superar aquesta segona convocatòria serà també una prova tipus mixta i la nota mínima per aprovar-la serà de 5.