Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES |
Competències |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | COMERCIALITZACIÓ I VALORACIÓ A LES INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20234113 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Competències Específiques |
A1.1 | Aplicar efectivament el coneixement de les matèries bàsiques, científiques i tecnològiques pròpies de l'enginyeria. | |
A1.3 | Valorar l'impacte econòmic, social i mediambiental de les solucions tècniques. | |
A1.6 | Tenir la capacitat d'aplicar les tècniques de màrqueting i comercialització de productes alimentaris i plantes conreades. | |
A2.4 | Realitzar, redactar i signar mesuraments, segregacions, parcel·lacions, valoracions, taxacions, en l'àmbit de la professió d'enginyer tècnic agrícola. | |
A4.10 | Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis de la valoració d'empreses agràries i la comercialització. | |
Tipus B | Codi | Competències Transversals |
B4.1 | Aprendre maneres eficaces per assimilar coneixements i comportaments. | |
Tipus C | Codi | Competències Nuclears |