Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | DISSENY DE PROCESSOS DE SEPARACIÓ | Codi | 20234114 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Activitats encaminades a prendre contacte i a recollir informació dels alumnes i presentació de l’assignatura |
Sessió Magistral | Mitjançant classes magistrals s'explicaran els continguts de l'assignatura. |
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària | Resolució de problemes o casos pràctics. L’alumne ha de donar resposta a l’activitat plantejada, plasmant de manera pràctica, els coneixements teòrics i pràctics de l’assignatura |
Presentacions / exposicions | tPresentacions d'exemples de cassos reals en la indústria alimentària en relació dels continguts donats a les sessions magistrals. |
Atenció personalitzada | Temps que cada professor té reservat per atendre i resoldre dubtes als alumnes. |