2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS Codi 20234115
Ensenyament
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Segon AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Eng. Electrònica, Elèctrica i Automàtica
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Gestió d'Empreses
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
Adreça electrònica montse.ferrando@urv.cat
jordi.pallares@urv.cat
montserrat.mestres@urv.cat
jose.cano@urv.cat
anton.vernet@urv.cat
mahmoud.bourouis@urv.cat
dania.garcias@urv.cat
silvia.delamo@urv.cat
jorge.mellado@urv.cat
Professors/es
FERRANDO COGOLLOS, MARIA MONTSERRAT
PALLARÉS CURTO, JORGE MARÍA
MESTRES SOLÉ, MARIA MONTSERRAT
CANO LIRA, JOSÉ FRANCISCO
VERNET PEÑA, ANTONIO
BOUROUIS CHEBATA, MAHMOUD
GARCÍA SÁNCHEZ, DANIA
DE LAMO CASTELLVI, SILVIA
MELLADO CARRETERO, JORGE
Web
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura els continguts es proporcionaran via Moodle (transparències, vídeos i manuals resum). Les classes de teoria i les classes de problemes seran presencials i les sessions de tutoria de l'API es duran a terme en grups reduïts.

El sistema d’avaluació en aquest període excepcional és el que s’explica a l’apartat “Avaluació. Altres comentaris i segona convocatòria” sota el títol ADAPTACIÓ DE L’AVALUACIÓ PEL CURS 2020-21

DESCRIPCIÓ GENERAL: L'alumnat desenvoluparà competències sobre aspectes enginyerils de la conservació d'aliments per fred i calor. Seguiran la metodologia docent d'avantprojecte integrat, a través del qual portaran a terme un projecte tècnic d’una línia de producció d'aliments i, simultàniament, treballaran competències socials com ara el treball en equip, el lideratge, i la iniciativa, entre d’altres.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent