2018_19
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  FONAMENTS DE LA PRODUCCIÓ D'ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
0.5 0.335 0.835
Sessió Magistral
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
21.5 14.405 35.905
Avantprojecte
A1.1
A1.3
A1.5
A5.1
A5.2
B1.1
B1.2
B1.3
B1.4
B1.5
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.7
B3.1
B3.2
B3.3
B3.4
B4.1
B4.2
B4.3
B4.4
B5.1
B5.2
B5.3
B6.1
B6.2
75 53.25 128.25
Seminaris
B1.1
B2.1
B2.2
B2.3
B2.4
B2.5
B2.7
15 10.05 25.05
Resolució de problemes, exercicis
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
13 8.75 21.75
Atenció personalitzada
1 0.67 1.67
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
4 2.68 6.68
Proves pràctiques
A1.1
A1.5
A5.1
A5.2
2 1.34 3.34
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat