Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES | Codi | 20234117 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Quart | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies :: Proves | |||||||||||||||||
Competències | (*) Hores a classe |
Hores fora de classe |
(**) Hores totals | ||||||||||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||||||||||
Sessió Magistral |
|
14 | 17 | 31 | |||||||||||||
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària |
|
13 | 13 | 26 | |||||||||||||
Treballs |
|
2 | 5 | 7 | |||||||||||||
Pràctiques a laboratoris |
|
5 | 5 | 10 | |||||||||||||
Atenció personalitzada |
|
1 | 0 | 1 | |||||||||||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||||
Proves pràctiques |
|
2 | 0 | 2 | |||||||||||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |