2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  CONSTRUCCIONS AGROALIMENTÀRIES
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa. Presentació dels estudiants.
Sessió Magistral Exposició teòrica del contingut del temari amb l'ajuda de presentacions, projeccions, vídeos i qualsevol altra documentació adient.

S'exposaran i discutiran exemples i característiques de les diferents instal·lacions englobades dins de la indústria agroalimentària.
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Plantejament, desenvolupament i resolució de problemes relacionats amb el temari de l'assignatura i simulant casos reals.
Treballs Realització d'un projecte comú on s'integren la caracterització dels diversos elements estructurals per a la tipologia de nau escollida, el seu dimensionament i la creació de la documentació escrita i gràfica necessària per poder ser executada. Els estudiants han de treballar en equip i enfrontar-se a problemes oberts que els facin entrenar, entre altres, les seves capacitats d'aprenentatge, de cooperació, de lideratge, d'organització, de comunicació i d'enfortiment de les relacions interpersonals; així com també la resolució de casos reals que es poden trobar a la seva vida professional
Pràctiques a laboratoris Realització d'informes i documents
Atenció personalitzada Els alumnes poden fer les consultes que creguin convenients durant les hores de classe presencial i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es necessari concertar cita prèvia a través del Moodle per tal d'assegurar la disponibilitat del professor.