2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  MÀQUINES I MOTORS TÈRMICS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A4.4
Prova individual a la qual s'avalua els coneixements i habilitats de l'alumne per resoldre qüestions i problemes. 50%
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A4.4
Prova individual a la qual s'avalua els coneixements i habilitats de l'alumne per resoldre qüestions i problemes. 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DE L'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

Avaluació continua:

No es preveuen canvis significatius d'avaluació de l'assignatura.

La nota mínima en cadascuna de les proves d'avaluació continuada ha de ser superior a 3.

Segona convocatòria:

L'examen serà de la totalitat de la material de l'assignatura, i tindrà un pes del 100%.

Durant les proves avaluatives, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells electrònics que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.