2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  QUÍMICA I ANÀLISI DELS ALIMENTS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A1.1
B4.1
5 0 5
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
B1.1
B4.1
B4.4
B5.3
30 35 65
Pràctiques a laboratoris
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
B1.2
B1.3
B3.2
B3.3
B4.4
B5.3
35 10 45
Sessió Magistral
A1.1
A1.2
A2.1
A5.5
40 25 65
Fòrums de debat
A1.1
A5.5
B1.1
B1.5
B5.3
5 10 15
Treballs
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B1.5
B3.3
B5.1
B5.3
0.5 20 20.5
Atenció personalitzada
1 0 1
 
Proves objectives de preguntes curtes
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B4.4
2.5 0 2.5
Proves mixtes
A1.1
A2.1
A5.5
B1.1
B4.4
B5.3
2.5 0 2.5
Proves pràctiques
A1.1
A1.2
A5.5
B4.1
B5.3
5 0 5
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat