2021_22
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES Codi 20234125
Ensenyament
Grau en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
9 Obligatòria Tercer AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Enginyeria Mecànica
Enginyeria Química
Química Analítica i Química Orgànica
Coordinador/a
SERRANO BARBA, MARÍA LUISA
Adreça electrònica laura.acena@urv.cat
jaume.giralt@urv.cat
joan.salvado@urv.cat
carme.guell@urv.cat
miriam.lampreave@urv.cat
marialuisa.serrano@urv.cat
Professors/es
ACEÑA MUÑOZ, LAURA
GIRALT MARCÉ, JAUME
SALVADÓ ROVIRA, JOAN
GÜELL SAPERAS, MARIA CARMEN
LAMPREAVE FIGUERAS, MÍRIAM
SERRANO BARBA, MARÍA LUISA
Web
Descripció general i informació rellevant

La URV té com a objectiu que la docència del curs acadèmic 2021-22 s’imparteixi amb el màxim de presencialitat que permetin les indicacions de les autoritats sanitàries.

En funció del grau d’ocupació permès a l’aulari, si es necessari, l’alumnat s’integrarà en grups reduïts i alternarà setmanes de treball presencial al centre amb setmanes de treball en línia segons un horari preestablert. Això mateix aplica a les proves avaluatòries.


DESCRIPCIÓ GENERAL: En aquesta assignatura s'estableixen les guies de treball que s'han de seguir per implementar un sistema de qualitat en una indústria alimentària, des de la definició dels paràmetres analítics del producte, fins a la seva certificació, incloent els aspectes de seguretat i preservació del medi ambient que ha de tenir presents qualsevol indústria del sector alimentari.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent