Guia docent Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química |
català |
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017) |
Assignatures |
SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES |
Atenció personalitzada |
DADES IDENTIFICATIVES | 2020_21 |
Assignatura | SISTEMES DE QUALITAT EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | Codi | 20234125 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
9 | Obligatòria | Tercer | AN |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció |
Els alumnes poden fer totes les consultes que necessitin durant les hores de classe i també fora d'aquestes. En aquest
darrer supòsit s'haurà de concertar la tutoria prèviament per tal d'assegurar
la disponibilitat del professor. Aquest horari de tutoria s'ha de consensuar
entre alumne i professor via Moodle/correu electrònic. Les tutories podran ser
presencials o virtuals via Teams, correu electrònic, fòrum de Moodle, etc. |