2020_21
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química
A A 
català 
Grau d'Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris (2017)
 Assignatures
  MODELITZACIÓ DE PROCESSOS EN SISTEMES ALIMENTARIS I BIOLÒGICS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques
A5.2
A5.3
B4.1
Problemes entregables amb el simulador SuperPro i altre software 50%
Proves pràctiques
A5.2
A5.3
B4.1
Examen pràctic a final de curs 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

ADAPTACIÓ DEL'AVALUACIÓ PER AL CURS 2020-21

Avaluació sense afectacions: No es preveuen canvis significatius en el sistema d'avaluacióde l'assignatura.


Avaluación continuada Es manté el 50% dela entrega de exercicis relacionats amb els continguts del curs. El examen pràctic a final de curs consisteix en la resolució de problemes (planificació i simulació) semblants als fets durant el curs fent ùs del software especific. És necessari obtenir un 4 a la prova final per poder-ne calcular el promig.
Segona convocatòria

Es guardarà la nota dels exercicis entregables, per tant no son recuperables (50%). El 50% restant consistirá en una nova prova pràctica.